Ga naar de inhoud

Retourzendingen

Retourneren via een PostNL Pakketpunt naar keuze

Wij willen dat iedereen tevreden is met zijn aankopen van MamaToBe, maar als dat niet het geval is, betalen wij je graag binnen 14 dagen na de datum van ontvangst terug.

Voor alle retouren rekenen we een retourfee van €3 om onze kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden te waarborgen. Bij retouren van meer dan vijf producten geldt een toeslag van €1 per extra product.

Wat zijn de stappen?

 1. Ga naar ons Retourportaal om een retourzending te starten. Volg de stappen in het portaal. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!
 2. Doe de artikelen die je wil retourneren in de originele verpakking met de labels er nog aan. Als je de originele verpakking niet meer hebt, doe de artikelen dan in een goed afgesloten verpakking.
 3. Na het indienen van je retouraanvraag ontvang je een gefrankeerd retourlabel. Dit label is 5 dagen geldig.
 4. Breng het pakket naar een PostNL Pakketpunt naar keuze.

Aanvullende informatie

 • Je hoeft het retourlabel niet uit te printen, maar zorg er wel voor dat het op je telefoon staat. *In de meeste gevallen is het tonen van je retourlabel op je telefoon voldoende. Soms kan er bij afgifte van het pakket om een uitgeprint retourlabel vragen, dus wees erop voorbereid dat je het eventueel moet uitprinten
 • Het bedrag wordt binnen 4-5 werkdagen na ontvangst van het pakket teruggestort. Het kan een paar dagen langer duren (maximaal 14 dagen) voordat je bank de terugbetaling heeft verwerkt.
 • Het bedrag wordt altijd automatisch teruggestort op de oorspronkelijke betaalwijze.
 • Ons retourbeleid voorziet één gratis retourzending per bestelling. Voor extra retourzendingen van dezelfde bestelling sturen we een voorgefrankeerd retourlabel, maar dan wordt er €7 van je terugbetaling afgetrokken.
 • Ruilen: Het is helaas niet mogelijk om artikelen te ruilen voor een andere maat of ander artikel op de webshop. Stuur het artikel dat je wilt ruilen terug en plaats een nieuwe bestelling voor het artikel dat je wilt ontvangen.
 • Zwemkleding en ondergoed KUNNEN geretourneerd worden. Draag je eigen ondergoed als je het past en verwijder de hygiënesticker niet.
 • De geretourneerde goederen moeten er in originele staat uitzien en voorzien zijn van alle labels. Ze mogen niet gedragen, gewassen, gestreken of vuil zijn.
 • De transportkosten worden vergoed, behalve wanneer er slechts een deel van een bestelling wordt geretourneerd.
 • Als er een korting wordt toegepast (zoals een kortingscode) - De korting wordt gelijkmatig verdeeld over alle producten. Als je een product uit een dergelijke bestelling retourneert, wordt het bedrag met de berekende korting terugbetaald.
 • Goedkoopste product gratis.

Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier

Zoeken

Winkelmandje