Ga naar de inhoud

OVER MamaToBe

MAMATOBE werd opgericht in Nederland en is daar in 2019 nog steeds gevestigd met een thuisbasis van interessante zwangerschapsmode...

Als je zwanger bent, wordt er van je verwacht dat je één of twee van de drie opties kiest.

Je kan kiezen uit stijlvol, comfortabel of praktisch.

Wij zeiden: "waarom niet voor alle drie kiezen?"

Dus met dat eenvoudige plan gingen we aan de slag om onze comfortabele, praktische en stijlvolle collectie te ontwerpen - kleding die geschikt is voor tijdens een vergadering, om een kinderkamer te schilderen, om een avondje uit te gaat, gewoon thuis te relaxen, of om een van de 1001 voorbereidingen te treffen voor de bevalling. Wij leven hiervoor, en we houden ervan.

Met onze kledinglijn kan je ook verder met je leven na de geboorte. De kleding ondersteunt je bijvoorbeeld bij het geven van borstvoeding, ongeacht waar en wanneer.

We beweren niet dat we goedkoper zijn. Dat is niet alleen omdat het innovatieve ontwerp en de hoogwaardige materialen een prijs hebben.

We doen op geen enkele manier toegevingen aan de waardevolle mensen die met ons werken of aan de planeet waarop we leven.

Onze kleding wordt gemaakt door TÜV Nord, gecertificeerde familiebedrijven die alleen in de EU gevestigd zijn. We werken niet met bedrijven die gebruik maken van onderaannemers, omdat we zeker willen zijn van de kwaliteit, het vakmanschap en de arbeidsomstandigheden. We betalen onze partners wat ze waard zijn en zij geven ons de kleding die jij verdient. We zorgen graag voor een persoonlijke, intieme touch die alleen iemand die van zijn werk houdt, kan geven.

Jij kan de tijd nemen om te waarderen hoe geweldig onze kleren aanvoelen en hoe geweldig ze eruit zien. Ze zijn de tegenstelling van snel veranderende mode; deze kleren wil je doorgeven aan je familie omdat ze stijlvol en stevig zijn, waardoor ze eeuwig meegaan.

Het heeft ons wat tijd gekost om ons aanbod uit te werken, maar we vinden dat we klaar zijn om je nu het hele pakket te bieden, comfort, stijl en functionaliteit. Bedankt dat je er bent, het betekent heel veel voor ons.

We wensen jou en je groeiende familie oneindig veel plezier tijdens jullie reis samen.

Zoeken

Winkelmandje